Toilet papier

Geen producten gevonden...
Toilet papier

Als onderdeel van ons assortiment hygiënepapier mag toiletpapier uiteraard niet ontbreken. Niets is vervelender dan dat uw voorraad toiletpapier aan zijn einde is gekomen. Dit scenario wilt u natuurlijk ten alle tijden voorkomen en het kan dus verstandig zijn om een flinke voorraad te hebben. Gelukkig kunnen wij van Mr. Dental Supplies u daar bij helpen. Wij bieden een toiletpapier aan waarbij u grote aantallen rollen tegelijkertijd kunt afnemen. Op het gebied van wc papier zit u bij ons goed. Daarnaast kunt u ook terecht voor andere soorten hygiënepapier zoals facial tissues, poetsrollen en bankrollen.

Toiletpapier aanbieding

Een van de voordelen van het bestellen bij Mr. Dental Supplies is dat u door de grote verpakkingen prijzen betaald alsof toiletpapier in de aanbieding is. Het volume zorgt er namelijk voor dat wij een voordelige prijs kunnen aanbieden. Verder heeft het belang van hygiëne natuurlijk prioriteit in uw ruimte of praktijk. Wij begrijpen dat als geen ander. Al onze producten zijn daarom ontworpen om deze goed mogelijk te waarborgen. De kwaliteit is hier belangrijk onderdeel van. Ons assortiment beschikt over zowel 2 laags als 3 laags toiletpapier. Beide beschikken over een hoog absorberend vermogen. Tot slot hebben wij ook aan de ervaring van de gebruikers gedacht, het wc papier is van zachte kwaliteit waardoor er geen irritaties zullen ontstaan.

Toiletpapier groothandel

Mr. Dental Supplies levert direct vanuit eigen voorraad aan professionals. Dit valt niet onder de noemer groothandel. Toch kunt u bij ons terecht voor grote verpakkingen vanaf 40 rollen per bestelling. Daarnaast werken wij met een staffelkorting die op kan lopen tot wel 44%. Bestelt u meerdere verpakkingen tegelijk, dan zal het percentage dat u bespaart ook groter worden.

Toiletpapier bestellen bij Mr Dental Supplies

Mr Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop aan tandheelkundige professionals en heeft een uitgebreid assortiment tandartsbenodigdheden. Alle producten zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar. Voor grote bestellingen hanteren wij groothandel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €75. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental supplies en bespaar op uw inkoop!