Micro applicators

Filters
Disposable micro-applicator assortiment
Assortiment wrap bevat: 1 tube Super fijn wit
1 tube Fijn roze
1 tube Normaal blauw
1 tube Normaal groen
€6,75
1 + 1 Gratis
400 Micro-applicators #3 Normaal
400 Micro-applicators #3 Normaal
4 tubes à 100 stuks. Ideaal voor het aanbrengen van bindmiddelen, hemostatische oplossingen en etsen.
€6,85
400 Micro-applicators #3 Normaal
4 tubes à 100 stuks. Ideaal voor het aanbrengen van bindmiddelen, hemostatische oplossingen en etsen.
€6,85
400 Micro-applicators Cilinder
4 tubes à 100 stuks. Ideaal voor het aanbrengen van bindmiddelen, hemostatische oplossingen en etsen.
€8,25
Micro applicators

Een applicator is een van de benodigdheden die niet kunnen ontbreken in een praktijk. Dit is namelijk een hulpmiddel dat gebruikt wordt voor aanwending of het aanbrengen van een substantie. Op onze webshop kunt u terecht voor zogenoemde micro applicators. Deze zijn ideaal om bindmiddelen, hemostatische oplossingen en etsen aan te brengen.

Een product dat uiteraard niet mag missen in een tandartspraktijk. Mr. Dental Supplies heeft al jaren ervaring met micro applicators. Wij helpen u daarom graag bij het kiezen van de juiste benodigdheden. Bent u op zoek naar brushes? Dan kunt u ook bij ons terecht.

De voordelen van applicators

Als u kiest voor de micro applicators van Mr. Dental Supplies, kiest u voor een aantal aantrekkelijke voordelen. 

  • Zo komen deze producten in diverse maten en kleuren. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld meerdere applicators gebruikt en deze van elkaar wilt onderscheiden. Ook het formaat kan verschillen per toepassing. 
  • Daarnaast staat hygiëne hoog in het vaandel. De micro applicators komen namelijk in een handige tube waardoor u snel en eenvoudig de gewenste applicator kunt gebruiken.
  • De tips zijn optimaal in gebruik. Deze pluizen namelijk niet en zullen ook niet absorberen.
  • De buigbare hals op de producten maakt dat u tijdens bijvoorbeeld een behandeling iedere plek eenvoudig kunt bereiken. Per applicator verschilt de diameter van de tip. Onderstaand een schema waarin u kunt kiezen welke producten voldoen aan uw wensen.

De soorten applicators

Onderstaand de verschillende soorten applicators. Bedenk alvorens u besteld welk product u nodig heeft. Zo bent u er altijd van verzekerd een juiste bestelling te kunnen doen. Heeft u meerdere soorten micro applicators nodig? Bekijk dan ons micro applicator assortiment.

 

Soort

Diameter tip

Super fijn wit

1,5mm

Fijn geel

1,9mm

Normaal blauw

3,0mm

Normaal groen

3,0mm

Cilinder zwart

1,4mm

Micro applicators bestellen bij Mr Dental Supplies

Mr Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop aan tandheelkundige professionals en heeft een uitgebreid assortiment tandartsbenodigdheden. Alle producten zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar. Voor grote bestellingen hanteren wij groothandel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental supplies en bespaar op uw inkoop!