Ruud

"Winst is geen drijfveer, het gaat altijd om de klant."  -Frits van Eerd (Jumbo)

Ruud is een denker en een perfectionist. Toen George met het idee kwam van een webshop met disposables gericht op de tandarts was nadenken dan ook het eerste wat Ruud deed. Hoe langer hij nadacht hoe enthousiaster hij werd en hij begon dan ook steeds meer kansen en mogelijkheden te zien.

Aangezien Ruud op zijn vrije dagen graag aan ‘slow cooking’ doet op één van zijn barbecues en George een echte fijnproever is, kregen de ideeën tijdens het nuttigen van een lekkere maaltijd steeds meer vorm.

Daar waar George meteen overgaat tot actie zoekt Ruud alles eerst goed uit zodat zijn beslissingen weloverwogen en onderbouwd zijn. Hij vult de ideeën van George verder aan vanuit zijn expertise en ervaring en zocht uit of ze ook uitgevoerd konden worden in de praktijk. Hij heeft zich beziggehouden met de inrichting van de webshop, met name de hele software aan de achterkant.

Ruud werkte jarenlang in klantenservice en weet als geen ander wat klantvriendelijkheid is. Hij stelt de klant voorop, kan zich goed inleven en heeft veel geduld. Bovendien is hij secuur en zoekt hij altijd de beste oplossing. 

Tegenwoordig is Ruud het eerste aanspreekpunt van onze klanten, regelt/managet hij alle dagelijkse werkzaamheden en uiteraard zorgt hij ervoor dat de klanten hun bestelling in goede orde kunnen ontvangen

 

Marsha

“Ik doe altijd dingen die ik niet kan doen. Op die manier doe ik ze toch.” -Pablo Picasso

Marsha is net als George een echte doener, ze ziet geen beren op de weg en gaat direct aan de slag. Dit is ook de reden dat het de perfecte combinatie vormt voor een succesvol bedrijf, ze vullen elkaar aan en weten elkaar op de juiste momenten af te remmen of juist te stimuleren.

Door haar jarenlange ervaring in commerciële functies is ze bij veel bedrijven over de vloer gekomen, hierdoor kan ze zich goed inleven in de behoefte en wensen van de klant.

Marsha is verantwoordelijk voor de financiële administratie, commerciële werkzaamheden en adviseert mee over de marketingplannen.