George

"Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand anders doet." - Cor Stutterheim

Het idee voor webshop met verbruiksartikelen voor de dentale professional is ontstaan bij George, een geboren ondernemer die overal kansen en mogelijkheden ziet.

Een van die mogelijkheden ontstond terwijl hij zijn grote hobby, koken, uitoefende samen met een bevriende tandarts. Ze raakten in gesprek over de  inkoop van tandarts disposables en het idee voor Mr. Dental Supplies was geboren.

Door zijn enthousiasme en meer dan 30 jaar ervaring in productie en import van eigen producten, wist George de juiste contacten te leggen en betrouwbare samenwerkingspartners te vinden zodat Mr. Dental Supplies meer werd dan alleen een idee.

Inmiddels doet George het iets rustiger aan en geniet hij van zijn gezin, kleinkinderen en sociale leven. Als echte ondernemer kan hij het natuurlijk niet helemaal loslaten en zal hij altijd meedenken en nauw betrokken blijven bij de ontwikkelingen die onze webwinkel/webshop meemaakt.

 

Ruud

"Winst is geen drijfveer, het gaat altijd om de klant."  -Frits van Eerd (Jumbo)

Ruud is een denker en een perfectionist. Toen George met het idee kwam van een webshop met disposables gericht op de tandarts was nadenken dan ook het eerste wat Ruud deed. Hoe langer hij nadacht hoe enthousiaster hij werd en hij begon dan ook steeds meer kansen en mogelijkheden te zien.

Aangezien Ruud op zijn vrije dagen graag aan ‘slow cooking’ doet op één van zijn barbecues en George een echte fijnproever is, kregen de ideeën tijdens het nuttigen van een lekkere maaltijd steeds meer vorm.

Daar waar George meteen overgaat tot actie zoekt Ruud alles eerst goed uit zodat zijn beslissingen weloverwogen en onderbouwd zijn. Hij vult de ideeën van George verder aan vanuit zijn expertise en ervaring en zocht uit of ze ook uitgevoerd konden worden in de praktijk. Hij heeft zich beziggehouden met de inrichting van de webshop, met name de hele software aan de achterkant.

Ruud werkte jarenlang in klantenservice en weet als geen ander wat klantvriendelijkheid is. Hij stelt de klant voorop, kan zich goed inleven en heeft veel geduld. Bovendien is hij secuur en zoekt hij altijd de beste oplossing. 

Tegenwoordig is Ruud het eerste aanspreekpunt van onze klanten, regelt/managet hij alle dagelijkse werkzaamheden en uiteraard zorgt hij ervoor dat de klanten hun bestelling in goede orde kunnen ontvangen

 

Marsha

“Ik doe altijd dingen die ik niet kan doen. Op die manier doe ik ze toch.” -Pablo Picasso

Marsha is net als George een echte doener, ze ziet geen beren op de weg en gaat direct aan de slag. Dit is ook de reden dat het de perfecte combinatie vormt voor een succesvol bedrijf, ze vullen elkaar aan en weten elkaar op de juiste momenten af te remmen of juist te stimuleren.

Door haar jarenlange ervaring in sales functies komt ze bij veel bedrijven over de vloer, hierdoor kan ze zich goed inleven in de behoefte en wensen van de klant.

Marsha is verantwoordelijk voor de financiële administratie en adviseert mee over de marketing en salesplannen.

Mr. Dental Supplies

Mr. Dental Supplies levert disposables rechtstreeks vanuit de webshop aan tandheelkundige professionals. In tegenstelling tot veel andere leveranciers van dental disposables leveren wij zonder tussenkomst van derden en/of vertegenwoordigers. Hierdoor besparen wij kosten en kunnen we de prijs van onze producten laag houden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Om u te overtuigen van deze kwaliteit bieden wij een gratis proefpakket aan met een bestelwaarde van circa € 50,-.

 

Extra voordeel

Bestelt u meerdere producten, dan kunt u gebruik maken van staffelkorting. Bovendien geniet u van extra voordeel met ons loyaliteitsprogramma.

 

Hoge kwaliteit

Onze tandheelkundige disposables zijn van hoge kwaliteit. Een team van professionals uit de praktijk test onze producten uitvoerig voordat we deze toevoegen aan ons assortiment. U kunt de disposables afstemmen op de kleuren van uw praktijk.

 

Scherpe prijs

 Als tandarts, mondhygiënist(e), implantoloog, orthodontist, kaakchirurg of tandartsassistent(e) wilt u de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Omdat we de productie in eigen hand hebben en direct aan de eindverbruiker leveren, zonder tussenkomst van distributeur of groothande bieden we onze disposables aan tegen een scherpe prijs. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Uw beste partner in dental disposables.

 

Ons assortiment


Bij de samenstelling van ons assortiment voor de webshop luisteren wij naar de wensen van tandartsen, tandartsassistenten en implantologen. We vullen ons zorgvuldig gekozen assortiment regelmatig aan. Mist u iets? Laat het weten via de contactgegevens onderaan de pagina. 

 

Direct leverbaar uit voorraad


Alle disposables zijn uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn, zodat uw bestelling uiterlijk de eerstvolgende werkdag wordt verzonden.

 

Snel, eenvoudig en veilig bestellen

Online bestellen gaat eenvoudig en snel. U kunt veilig betalen via iDeal, creditcard of bankoverschrijving. Wilt u liever achteraf betalen? Ook dit is mogelijk. Bekijk al onze betaalmethoden.

 

Persoonlijke service


Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies? Wij staan op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur voor u klaar. Ook ontvangen we graag uw feedback, zodat we ons assortiment en service nog beter op uw wensen kunnen afstemmen.

Bestelmogelijkheden

Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Wij bieden daarom verschillende betaalmogelijkheden aan:

  • Bestelling plaatsen in de webshop
  • Telefonisch aan ons doorgeven
  • U kunt ons een email sturen en hierbij (eventueel) gebruik maken van onze bestellijst
  • Bestellijst per fax doorsturen

 

Neem contact op via:

 

 

Webwinkel Keurmerk