Dental towels en patienten servetten

Dental towels en patienten servetten

Dental towels en patienten servetten

Een van de meest gebruikte benodigdheden in praktijken zijn dental towels, ook wel patientenservetten genoemd. Deze zorgen ervoor dat er tijdens behandelingen geen viezigheid of vocht op de kleding van de patiënt kan komen. Het komt namelijk bij bijna iedere behandeling wel voor dat er kleine spatjes vocht met bacteriën vrij komen. Om de patiënt optimale bescherming en hygiëne te kunnen bieden is het gebruik van dental towels een must. Er zijn een aantal voordelen waaraan de dental towels in ons assortiment voldoen.

De voordelen van dental towels

Het grootste voordeel dat centraal staat bij het gebruik van dental towels is het waarborgen van de veiligheid en hygiëne van uw patiënt en praktijk. Met deze gedachte selecteren en produceren wij al onze producten zodat wij u een volledig assortiment tandartsbenodigdheden kunnen bieden. Daarnaast bevatten onze patientenservetten een aantal andere voordelen. Denk aan een hoog absorptievermogen wat nodig is om ervoor te zorgen dat de servetten niet snel doorweekt raken. Ook bieden de producten een hoge weerstand tegen scheuren. Bij Mr. Dental Supplies kunt u uit de volgende varianten kiezen.

2-laags dental towels

De 2-laags dental towels bestaan uit een laag papier en een laag polyethyleen. De producten hebben een optimale bescherming en hoog absorptievermogen zoals u mag verwachten.

3-laags dental towels

De extra laag papier van onze 3-laags dental towels zorgen voor net een beetje meer stevigheid en absorptievermogen. Deze patientenservetten bestaan dus uit twee lagen papier en een laag polyethyleen.

Servethouders

Ten goede van de kwaliteit van uw behandeling en de ervaring van de patiënt kunt u bij ons ook terecht voor servethouders. Daarin heeft u de keuze voor zelfklevende houders, metalen houders die u kunt hergebruiken en tevens autoclaveerbaar zijn en kunststof servethouders.

Dental towels op rol

Tot slot kunt ook kiezen voor dental towels op rol. Deze zijn ervoor gemaakt om af te scheuren en biedt 80 dental towels.

Dental towels bestellen bij Mr Dental Supplies

Mr Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop aan tandheelkundige professionals en heeft een uitgebreid assortiment tandartsbenodigdheden. Alle producten zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar. Voor grote bestellingen hanteren wij groothandel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental supplies en bespaar op uw inkoop!