Patiënten servethouders

Filters
Servet houder-metalen ketting
Servethouder met metalen ketting, leverbaar in blauw, groen, geel en rood.
Lengte 37 centimeter. Per stuk.
€2,25
Patiënten servethouders

Om uw patiënten een zo fijn mogelijke ervaring te kunnen bieden mogen servethouders niet ontbreken in uw praktijk. Zowel comfort als hygiëne staan hoog in het vaandel op het gebied van uw praktijk. Een servet zorgt er zodoende voor dat er geen viezigheid op de patiënt zelf en op de kleding van de patiënt komt. Het is namelijk uiterst vervelend als er viezigheid op de kleren is gekomen tijdens de behandeling. Een servet zorgt ervoor dat deze viezigheid wordt opgevangen. Daarnaast is het een stuk hygiënischer als viezigheid na de behandeling eenvoudig verwijderd kan worden. Na gebruik kan de servet de prullenbak in worden gedaan. Om ervoor te zorgen dat de servet altijd op de juiste plek blijft kunt u bij Mr. Dental Supplies terecht voor servethouders.

Verschillende soorten servethouders

Mr. Dental Supplies heeft al jaren ervaring op het gebied van servethouders en andere benodigdheden. Dit maakt dat wij producten aanbieden die zowel voor patiënt als behandelaar eenvoudig te gebruiken zijn. In ons assortiment kunt u terecht voor een aantal verschillende houders. Elk met unieke eigenschappen zodat er voor iedereen een geschikt product te vinden is.

Zelfklevende servethouders

De zelfklevende servethouder kan na iedere behandeling weggegooid worden. Dit product is elastisch en uitrekbaar waardoor er altijd een passende vorm kan worden aangenomen. In deze verpakking zitten 250 stuks.

Metalen ketting als servethouder

Ook kunt u ervoor kiezen om een metalen ketting te gebruiken als houder. Deze kettingen zijn 44 centimeter lang en hebben aan beide uiteinden een knijptang. Hiermee kunt u de servet eenvoudig bevestigen. Dit product kan geleverd worden in de kleuren blauw, groen, geel en rood.

Kunststof servethouders

Tot slot kunt u kiezen voor een kunststof variant. Wij raden aan deze variant eenmalig te gebruiken. Het voordeel van deze variant is dat zij volledig recyclebaar zijn.

Servethouders bij Mr Dental Supplies

Mr Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop aan tandheelkundige professionals en heeft een uitgebreid assortiment tandartsbenodigdheden. Alle producten zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar. Voor grote bestellingen hanteren wij groothandel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental supplies en bespaar op uw inkoop!