Handschoenen

Handschoenen

Het gebruik van gedegen wegwerphandschoenen is uiterst belangrijk bij het creëren van een hygiënische omgeving. Vooral wanneer u zich bevindt in een omgeving waar fysiek contact plaats kan vinden zoals de tandarts, orthodontist, kapper of dergelijke. Met de juiste wegwerphandschoen kunt u de hygiëne van uzelf, uw cliënten en uw collega’s waarborgen.


Mr. Dental Supplies heeft al langere tijd ervaring met wegwerphandschoenen en voorziet u graag van een gedegen advies en product.


Welke wegwerphandschoenen zijn geschikt voor mij?

Tijdens de zoektocht naar een geschikt product is het belangrijk om op een aantal aspecten te letten. Er zijn namelijk tal van aanbieders met een grote variëteit aan producten waardoor het overzicht u wel eens kan ontgaan. Mr. Dental Supplies helpt u graag bij de belangrijkste aspecten.


Draagcomfort

Allereerst het draagcomfort van de wegwerphandschoenen. In veel gevallen wordt er per product aangegeven hoe strak of los de handschoenen zitten. Kies daarin wat u fijn vindt maar zorg er voor dat de handschoenen niet te los zitten. Verder is de dikte belangrijk om het gevoel van de vingertoppen te behouden wanneer dit belangrijk is. Geruwde vingertoppen en een rolrand zijn doorgaans fijne aspecten voor de pasvorm. Onze zwarte nitril handschoenen zijn bijvoorbeeld volledig geruwd.


Scheurbestendigheid en geur

De scheurbestendigheid is belangrijk om de hygiëne te garanderen. U wilt namelijk niet dat de handschoenen tijdens contact kapot gaan. Scheurbestendigheid wordt vaak apart benoemd indien de wegwerphandschoenen hiervan zijn voorzien. Daarnaast is een geurloos product een stuk aangenamer om te dragen. Ook dit wordt vaak apart benoemd. Onze soft touch vinyl handschoenen bevatten bijvoorbeeld geen geur.


Materiaal

Tot slot dient u goed te letten op het materiaal waarvan de handschoen gemaakt is. Kies bij Mr. Dental Supplies voor nitril handschoenen of vinyl handschoenen. De handschoenen in ons assortiment zijn latex- en poedervrij. Daarnaast raden wij aan om te controleren waartegen de handschoenen bestand zijn. Controleer vervolgens ook waarvoor u de handschoenen gaat gebruiken en of deze combinatie samen gaat.


Welke maat wegwerphandschoenen?

Tot slot kunt u bepalen aan de hand van onderstaande tabel welke maat u nodig heeft. De gemiddelde lengte van uw vingers bepaalt de maat die u nodig heeft.

Welke maat nitril of vinyl (stretch) handschoenen heb ik nodig?

Om de juiste maat handschoen te bepalen dient u de omtrek van uw hand te meten. Het kan natuurlijk voorkomen dat u tussen twee maten invalt. Laat in dat geval de lengte van uw vingers meetellen. Zijn deze relatief lang? Ga dan voor de grotere maat. Zijn deze relatief kort? Ga dan voor de kleinere maat.

  Maat   Inches   Centimeters
XS 7,5 18,75
S 8 20
M 8,5 21,25
L 9 22,50
XL 9,5 23,75

 

Waarom wegwerphandschoenen gebruiken?

De veiligheid van u en mensen in uw omgeving kunnen beter bewaard worden wanneer u wegwerphandschoenen gebruikt. Daarnaast kunt u met onze boxen bij iedere behandeling een nieuw paar schoon uit de handige doos halen. Bacteriën krijgen zo niet de kans om overgedragen te worden.

 

Wegwerphandschoenen bestellen bij Mr. Dental Supplies!

Alle producten die wij aanbieden op onze website kunnen direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Zo dragen wij eraan bij om zoveel mogelijk praktijken te voorzien van de juiste benodigdheden. Plaatst u een bestelling met meerdere eenheden per product? Dan bieden wij u graag staffelkorting aan met groothandelsprijzen. Zo kunt u meer besparen bij het bestellen van meer producten. Daarbij komt een gratis verzending bij bestellingen vanaf €125.


Doe uw voordeel bij Mr. Dental Supplies en bestel vandaag nog!