Beschermbrillen

Filters
Spatmasker volledig gelaat met 1 verwisselbaar scherm
Frame met 1 vervangbaar scherm voor gelaatsbescherming
€6,95
Navulling Spatschermen ZONDER FRAME - 5 stuks
5 losse spatschermen te gebruiken in combinatie met Spatscherm volledig gelaat met 1 verwisselbaar scherm
ARTIKELCODE 501101
€5,99
Navul pakket oogscherm
50 Verwisselbare schermen voor bescherm bril met oogscherm
€5,95
Beschermbrillen

Tijdens de behandeling van uw patiënten zal het ongetwijfeld wel eens voorkomen dat er viezigheid richting uw hoofd spat. U wilt natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen dat deze viezigheid in uw gezicht terecht komt. Om deze reden draagt u bijvoorbeeld een mondkapje voor uw mond en wegwerphandschoenen voor uw handen.. Maar wat doet u aan de bescherming van uw ogen? Misschien wel een van de belangrijkste onderdelen om uw behandelingen goed uit te voeren.

In ons assortiment kunt u terecht voor verschillende soorten van bescherming van uw zicht in de vorm van beschermbrillen en gezichtsschermen. Deze zijn speciaal ontworpen om u zo comfortabel mogelijk te voorzien van bescherming. Mr. Dental Supplies heeft jarenlang ervaring en helpt graag om u van alle benodigde producten te voorzien.

De voordelen van een beschermbril

Het dragen van een beschermbril brengt een aantal voordelen met zich mee die we graag aan u voorleggen. Mocht u nog twijfelen over het dragen van een beschermbril van Mr. Dental Supplies kan dit uw keuze doen veranderen.

  • Hygiëne is een van de meest belangrijke aspecten, al dan niet de belangrijkste, van uw omgeving. U wilt namelijk niet dat virussen en bacteriën de kans krijgen om zich te verspreiden. Een beschermbril voorkomt dat er op uw gezicht of in uw ogen viezigheid terecht komt.
  • Veiligheid gaat gepaard met hygiëne. Tijdens behandelingen die om precisie vragen is uw zicht uiterst belangrijk. Alles wat het zicht belemmerd kan zorgen voor gevaar of een schrikreactie. Zaken die u natuurlijk wilt voorkomen.
  • Comfort is natuurlijk niet onbelangrijk wanneer u meerdere keren per dag een beschermbril zult moeten dragen. Een knellend gevoel kan zorgen voor irritaties die u wilt voorkomen. De beschermbrillen en gezichtsschermen van Mr. Dental Supplies zijn speciaal gemaakt voor tandartsen en patiënten, zijn extreem licht qua gewicht en kunnen over andere monturen worden gedragen.

Beschermbril voor verschillende toepassingen

Mr. Dental Supplies heeft al jarenlang ervaring met beschermbrillen en gezichtsschermen. Dankzij deze ervaring hebben wij ervoor kunnen zorgen een zo geschikt mogelijk product te ontwikkelen diverse toepassingen. In principe zijn de producten geschikt voor ieder beroep waarbij viezigheid in de ogen kan komen. Een van de grootste voordelen is dat de bril als overzetbril gedragen kan worden. 

Een beschermbril dient ter bescherming van uw ogen tijdens het behandelen van een patiënt. Dit voorkomt namelijk infecties en letsel aan uw zicht door viezigheid. In ons assortiment kunt u naast beschermbrillen ook gezichtsschermen vinden. Mr. Dental Supplies helpt graag om iedereen te voorzien van de juiste benodigdheden.

Beschermbrillen bestellen bij Mr Dental Supplies

Mr Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop aan tandheelkundige professionals en heeft een uitgebreid assortiment tandartsbenodigdheden. Alle producten zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar. Voor grote bestellingen hanteren wij groothandel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental supplies en bespaar op uw inkoop!