Mondkapjes kopen bij Mr. Dental Supplies

Mr. Dental Supplies heeft al langere tijd ervaring met mondkapjes en helpt u er graag bij om een zo geschikt mogelijk mondkapje van goede kwaliteit te bieden.

Mondkapjes kopen bij Mr. Dental Supplies

Met een mondkapje kunt u de hygiëne van uzelf, uw cliënten en uw collega’s waarborgen. Dit is dan ook een van de meest belangrijke onderdelen van een praktijk. Het aanschaffen van een gedegen mondkapje kan via verschillende aanbieders. Wij raden u echter wel aan om goed te kijken naar de aspecten van het aangeboden mondkapje. Er bestaan namelijk verschillende uitvoeringen zoals medische- en niet-medische mondmaskers die elk een eigen filtersysteem hanteren. Ook bestaat er tussen deze twee varianten verschil in de manier van bescherming. Niet-medische mondkapjes beschermen namelijk niet van de lucht die zelf wordt ingeademd. 

Mr. Dental Supplies heeft al langere tijd ervaring met mondkapjes en helpt u er graag bij om een zo geschikt mogelijk mondkapje van goede kwaliteit te bieden.

Waarvoor dient een mondkapje?

Niet alleen zorgen de mondkapjes voor meer hygiëne tijdens eventuele medische behandelingen. De kans op infecties en ziektes wordt sterk verminderd. De mondkapjes dienen over neus en mond te worden gedragen. De officiële benaming voor dit product is eigenlijk ook mondneusmasker.

Welk mondkapje heb ik nodig?

Bij Mr. Dental Supplies bieden wij verschillende uitvoeringen van mondkapjes aan om uit te kiezen. Zo kunt u kiezen uit een mondkapje met elastiek of een mondkapje met koordjes. Daarnaast zijn de producten geschikt voor zowel man als vrouw. De filters die gebruikt worden in de mondkapjes variëren in BFE (bacteriële filtratie efficiëntie). Dit percentage ligt tussen de 95 en 99%.

Hoe moet je een mondkapje dragen?

Het dragen van een mondkapje moet op de juiste manier gebeuren zodat de bescherming ook daadwerkelijk optimaal is. Zorg dat het product volledig uw neus en mond bedekt en de aansluiting bij de neus goed is. U kunt de neusbeugel vervormen voor de juiste aansluiting. Zie de afbeelding van het product voor de buiten- en binnenkant van het mondkapje. Wij raden daarnaast om het mondmasker tijdens het dragen niet aan te raken met uw handen.

Mondkapjes bestellen bij Mr. Dental Supplies!

Alle producten die wij aanbieden op onze website kunnen direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Zo dragen wij eraan bij om zoveel mogelijk praktijken te voorzien van de juiste benodigdheden zoals mondmaskers. Plaatst u een bestelling met meerdere producten? Dan bieden wij u graag staffelkorting aan met groothandelsprijzen. Zo kunt u meer besparen bij het bestellen van meer producten. Daarbij komt een gratis verzending bij bestellingen vanaf €125.

Doe uw voordeel bij Mr. Dental Supplies en bestel vandaag nog!