Mondkapjes met koordjes

Helaas zijn de mondkapjes met koordjes uitverkocht en is momenteel niet duidelijk wanneer deze weer leverbaar zullen zijn.

Filters
Geen producten gevonden...
Mondkapjes met koordjes

Een mondkapje waarborgt de hygiëne van zowel de cliënt als de dienstverlener en is een belangrijk onderdeel van de benodigdheden. De mondkapjes met koordjes van Mr. Dental Supplies komen in verschillende uitvoeringen en zijn gemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen. De mondkapjes bevatten geen latex en glasvezel en zijn spatbestendig aan beide kanten. Verder hebben de mondkapjes een flexibele neusbeugel. Hierdoor kunt u de mondkapjes voor langere tijd blijven dragen zonder last te krijgen van een knellend gevoel.

 

Welk mondkapje heb ik nodig?

De mondkapjes met koordjes hebben verschillende uitvoeringen. Alle mondkapjes zijn voorzien van een excellente filtratie en komen in verschillende kleuren. Tot slot passen de mondkapjes op iedereen.

 

Waarom bestellen bij Mr Dental Supplies?

Mr. Dental Supplies levert rechtstreeks vanuit de webshop aan onder andere tandheelkundige professionals en heeft een uitgebreid assortiment tandartsbenodigdheden. Alle producten zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar. Voor grotere bestellingen hanteren wij groothandel kortingen en een gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestel en bespaar vanaf nu op uw inkoop!