Wegwerp Schorten

Filters
Schort PE blauw 120 cm x 70 cm
100 Plastic wegwerpschorten van PE ter bescherming tegen vloeistoffen en vuil. Maat: 120 cm x 70 cm.
€7,95
Schort PE wit | 140 cm x 80 cm | 100 stuks
100 Plastic wegwerpschorten van PE ter bescherming tegen vloeistoffen en vuil. Maat: 140 cm x 80 cm.
€7,95
Wegwerp Schorten

Tijdens de behandeling van een operatie kan het natuurlijk zo zijn dat er geregeld vocht of vuil vrijkomt. Het belangrijkst is natuurlijk om de patiënt tijdens de behandeling voldoende bescherming te bieden van deze deeltjes. Dit kan gewaarborgd worden met veel artikelen uit ons assortiment. Daarnaast wilt u ervoor zorgen dat uw kleding beschermd is tijdens een behandeling. Dit kan met onze wegwerp schorten.

Het is niet alleen vervelend als er viezigheid op uw schone kleding komt. Ook is het niet hygiënisch. Wanneer u de hele dag behandelingen heeft uitgevoerd kunt u zich voorstellen hoe kleding aan het eind van de dag eruit komt te zien.

Het gebruik van wegwerpschorten

Wegwerpschorten worden vooral veel gebruikt in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voorkomen dat er tijdens de werkzaamheden bacteriën of vuil op de kleding achterblijft. Enerzijds beschermt dit de kleding tegen schade en vlekken. Anderzijds beschermt dit ook patiënten. Wanneer er bacteriën van de ene patiënt op uw kleren komen draagt u deze mee naar de volgende patiënt. Wegwerpschorten kunnen deze problemen voorkomen. Wanneer u klaar bent bij een patiënt gooit u de wegwerpschort weg en zijn uw kleren nog schoon.

Daarnaast dragen wegwerp schorten bij aan een stukje comfort. U hoeft namelijk geen andere kleren aan te trekken of overal aan te doen. Het schort kan snel en eenvoudig over uw kleding worden aangedaan en biedt gelijk bescherming.

Om uw uitrusting compleet te maken kunt u bij ons ook beschermbrillen kopen. Maar ook ons assortiment nitril handschoenen en mondkapjes dragen bij aan hygiëne en bescherming.

Waar worden wegwerpschorten van gemaakt?

De PE wegwerpschorten van Mr. Dental zijn gemaakt van polyethyleen. Polyethyleen is een flexibele kunststof. De flexibiliteit van de wegwerpschorten zorgt ervoor dat ze gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn en comfortabel zitten. De wegwerpschorten zijn waterdicht waardoor vloeistoffen dus niet door het schort heen op uw kleren kunnen lekken.

Wegwerpschorten kopen bij Mr. Dental Supplies!

Alle producten die wij aanbieden op onze website kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Zo dragen wij eraan bij om zoveel mogelijk klanten te voorzien van de juiste benodigdheden zoals wegwerpschorten. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruiksvriendelijkheid, gemak en vooral hygiëne.

Mr. Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop en heeft een uitgebreid assortiment. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Bij bestellingen van meerdere aantallen van één product hanteren wij staffel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental supplies en bespaar op uw inkoop!