Papier dispensers

Papier dispensers

Een papier dispenser is onmisbaar in de tandartspraktijk. Het is niet alleen praktisch in gebruik maar ook nog eens hygiënisch. U hoeft de dispenser namelijk niet aan te raken om een stuk papier te pakken. Buiten het feit dat de dispenser zelf hygiënisch is, zijn papieren handdoeken zelf ook nog een stuk hygiënischer dan bijvoorbeeld handdoeken van textiel. De papieren rol of handdoekjes zijn makkelijk aan te vullen.

Welke papier dispenser heb ik nodig? 

We bieden zowel de poetsrol dispenser als de handdoek dispenser aan in 2 verschillende maten. Vanzelfsprekend past in een grotere dispenser meer papier, let dus goed op hoeveel papier u denkt nodig te hebben op de plek waar de dispenser komt te hangen. Let er ook goed op of u wel voldoende plek heeft voor een grote dispenser. Buiten het formaat is het goed om te kijken naar het nut van de dispenser. Bent u voornamelijk van plan om oppervlakken af te vegen of te poetsen? Kies dan voor een poetsrol dispenser. Als het nut puur is om bijvoorbeeld handen af te drogen is de handdoek dispenser de betere keuze. 

Papier dispenser bestellen bij Mr Dental Supplies

Mr Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop aan tandheelkundige professionals en heeft een uitgebreid assortiment tandartsbenodigdheden. Alle producten zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar. Voor grote bestellingen hanteren wij groothandel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €75. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental Supplies en bespaar op uw inkoop!