Papier dispensers

Papier dispensers

Een papier dispenser is een voorraadhouder met papier. Deze zijn onmisbaar in sanitaire ruimten. Ze zijn niet alleen praktisch in gebruik, maar ook nog eens hygiënisch. Buiten het feit dat de dispenser zelf hygiënisch is, zijn papieren handdoeken zelf ook nog een stuk hygiënischer dan bijvoorbeeld handdoeken van textiel. De papieren rol of handdoekjes zijn makkelijk aan te vullen.

Een papier dispenser is een praktische oplossing

Een schone omgeving is in iedere situatie belangrijk. Liefst wilt u alle hulpmiddelen die een hygiënische omgeving waarborgen binnen handbereik hebben. Deze producten hebben een ondersteunende functie en moeten dus makkelijk te gebruiken zijn. Papierdispensers zijn een praktische en eenvoudige oplossing die bijdragen aan een schone omgeving. De verspreiding van viezigheid wordt verminderd doordat het papier na gebruik weggegooid wordt. Daarnaast kunt u het papier pakken zonder de papier dispenser aan te raken. Een papier dispenser gebruik je zonder veel extra handelingen.

Welke papier dispenser heb ik nodig?

Mr. Dental Supplies biedt papier dispenser in twee verschillende maten. Vanzelfsprekend past in een grotere dispenser meer papier. Let dus goed op hoeveel papier u nodig denkt te hebben op de plek waar de dispenser komt te hangen. Houd er ook rekening mee dat een grotere papier dispenser meer plek in beslag neemt. Naast een keuze in formaat kunt u ook een keuze maken op basis van het doel van de papier dispenser. Bent u voornamelijk van plan om oppervlakken af te vegen of te poetsen? Kies dan voor een poetsrol dispenser. Wanneer u het papier wilt gebruiken om uw handen mee af te drogen kunt u beter kiezen voor een handdoek dispenser.

Papier dispenser bestellen bij Mr Dental Supplies

Alle producten die wij aanbieden op onze website kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Zo dragen wij eraan bij om zoveel mogelijk klanten te voorzien van de juiste benodigdheden zoals papier dispensers. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruiksvriendelijkheid, gemak en vooral hygiëne.

Mr. Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop en heeft een uitgebreid assortiment. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Bij bestellingen van meerdere aantallen van één product hanteren wij staffel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental supplies en bespaar op uw inkoop!