Barrière folie dispensers

Filters
Barrière folie dispenser
Deze handige dispenser zorgt ervoor dat de barrière folie eenvoudig en hygiënisch kan worden afgenomen.
€19,95
Barrière folie dispensers

Bent u op zoek naar een barrière folie dispensers? Dan bent u bij Mr. Dental aan het juiste adres. In veel horecazaken zijn ze niet meer weg te denken. Barrière folie wordt veel gebruikt om producten die onderhevig zijn aan bederf te beschermen. De producten worden op deze manier afgesloten van zuurstof en vocht. De barrière folie dispenser is een handige oplossing voor het scheuren van de folie.

Het gebruik van een barrière folie dispenser

Barrière folie dispensers zijn een praktische oplossing voor het scheuren van folie. Het scheuren van folie met de hand of met een schaar is vaak een gepruts. Dit zorgt naast irritatie ook voor veel verspilling van folie. Een barrière folie dispenser is een gemakkelijke, snelle en precieze oplossing voor het scheuren van folie. Naast de praktische voordelen levert een barrière folie dispenser ook hygiënische voordelen, doordat u de folie niet meer aan hoeft te raken met handen of schaar.

Handige oplossingen bij Mr. Dental

Naast een barrière folie dispenser vindt u bij Mr. Dental ook andere handige oplossingen zoals dispensers voor papier. In ons assortiment vindt u een handdoek dispenser en een poetsrol dispenser. Wilt u investeren in hygiëne? Bekijk dan ook de vinyl en nitril handschoenen.

Barrière folie dispenser bestellen bij Mr Dental Supplies

Alle producten die wij aanbieden op onze website kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Zo dragen wij eraan bij om zoveel mogelijk klanten te voorzien van de juiste benodigdheden zoals barrière folie dispensers. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruiksvriendelijkheid, gemak en vooral hygiëne.

Mr. Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop en heeft een uitgebreid assortiment. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Bij bestellingen van meerdere aantallen van één product hanteren wij staffel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental supplies en bespaar op uw inkoop!