Sterilisatiezakjes

Filters
sale
Zelfklevende sterilisatiezakjes 90 x 165 mm
Zelfklevende sterilisatiezakjes 90 x 165 mm
Eenvoudig te gebruiken zelfklevende sterilisatiezakjes met ingebouwde indicators 200 stuks
€6,75 €4,73
(€5,72 Incl. btw)
Sterilisatiezakjes

Een sterilisatiezakje is een van de benodigdheden die bijna onmisbaar zijn geworden in praktijken zoals de tandarts, orthodontist of mondhygiënist. Het aanschaffen van een geschikt sterilisatiezakje is dus onderdeel geworden van de dagelijkse bezigheden van mensen die in dit soort praktijken werken. Met de producten in ons assortiment kunt u vooruit en bent u verzekerd van kwaliteit.

Mr. Dental Supplies heeft al enkele jaren ervaring met diverse sterilisatiezakjes en geeft u daarom graag uitleg en advies alvorens u een bestelling plaatst. Zo weet u zeker dat u een product kiest wat past bij uw wensen en behoeften.

Wat is een sterilisatiezakje?

Laten we beginnen bij wat een sterilisatiezakje precies is. Dit is een soort verpakking die ontworpen is om voor een autoclaaf. Deze autoclaaf werkt als volgt. Allereerst zorgt de vacuümpomp ervoor dat de lucht verwijdert wordt uit de kamer en/of het sterilisatiezakje. De autoclaaf wordt daarna gevuld met hete stoom. Door deze hete lucht wordt de druk enorm hoog waardoor bacteriën geen kans hebben om dit proces te overleven. De bacteriën zijn verwijderd, de stoom vertrekt en de instrumenten in uw sterilisatiezakje zijn weer klaar voor gebruik.

Waarom gebruik maken van sterilisatiezakjes?

Zoals eerder genoemd kunnen benodigdheden hiermee opnieuw gebruikt worden zonder dat er bacteriën of dergelijke worden overgegeven. Het draagt dus bij aan de hygiëne van uw omgeving. Het is daarnaast een eenvoudige product om te gebruiken. De zakjes van Mr. Dental Supplies zijn zelfklevend en hebben een ingebouwde indicator. De grote pijl op het zakje zal vanzelf van kleur veranderen wanneer het product in het zakje is gesteriliseerd. U kunt ook bij ons terecht voor sterilisatie rollen.

Sterilisatiezakjes bestellen bij Mr. Dental Supplies!

Alle producten die wij aanbieden op onze website kunnen direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Zo dragen wij eraan bij om zoveel mogelijk praktijken te voorzien van de juiste benodigdheden. Plaatst u een bestelling met meerdere producten? Dan bieden wij u graag staffelkorting aan met groothandelsprijzen. Zo kunt u meer besparen bij het bestellen van meer producten. Daarbij komt een gratis verzending bij bestellingen vanaf €125.

Doe uw voordeel bij Mr. Dental Supplies en bestel vandaag nog!