Haarnetjes en operatiemutsen

Filters
Haarnetjes - Blauw - 100 stuks
100 non woven (PP) wegwerp haarnetjes in universele pasvorm
€2,99
Haarnetjes en operatiemutsen

De hygiëne van uw praktijk of ruimte is niet compleet zonder het gebruik van haarnetjes. Een normaal persoon verliest gemiddeld namelijk een stuk of 100 haren op een dag. U kunt zich daarom wel voorstellen wat er gebeurt met de hygiëne als er geen gebruik wordt gemaakt van haarnetjes. Dit wegwerpproduct zorgt ervoor dat verloren haren niet zoek raken tussen producten of uw praktijk. Misschien wel een van de meest belangrijke tandartsbenodigdheden. Maar ook voor bedrijven die veelal gebruik maken van helmen voor verschillende personen kan een haarnetje oplossing bieden. Al met al is het gebruik van haarnetjes een must om hygiënisch te werk te gaan.

De haarnetjes en operatiemutsen van Mr. Dental Supplies

In ons assortiment kunt u terecht voor een diversiteit aan haarnetjes welke ook vaak operatiemutsen worden genoemd. Het belangrijkste is natuurlijk dat er geen overdracht van bacteriën plaats zal vinden. De veiligheid en hygiëne van uw patiënten en ruimte staan bij ons centraal bij het selecteren en produceren van producten. Daarnaast vinden wij het uiterst belangrijk dat het draagcomfort in orde is. Wij streven altijd naar een optimale pasvorm bij onze haarnetjes. Ook letten wij erop dat deze gedurende langere tijd comfortabel blijven om te dragen en geen knellend gevoel zullen geven. De haarnetjes komen in verschillende kleuren. In onze collectie kunt u terecht voor twee verschillende varianten.

Haarnetjes met elastiek

Een haarnetje met elastiek heeft twee grote voordelen ten opzichte van andere haarnetjes. Deze bedekken namelijk altijd het volledige hoofd en dus ook al uw haren. Hierdoor krijgt geen enkele haar de kans om alsnog verloren te gaan. Daarnaast zet u deze variant snel en eenvoudig op uw hoofd.

Haarnetjes met koord

Haarnetjes met koord zijn daarentegen weer beter aan te passen aan uw hoofd. Om dat te doen zult u wel bij het opzetten van ieder haarnetje de koordjes moeten vastmaken. Een klein gedeelte van uw haren zullen niet afgedekt zijn.

Haarnetjes en operatiemutsen bestellen bij Mr Dental Supplies

Mr Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop aan tandheelkundige professionals en heeft een uitgebreid assortiment tandartsbenodigdheden. Alle producten zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar. Voor grote bestellingen hanteren wij groothandel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestelt u meerdere producten zoals dental towels of wegwerphandschoenen? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental supplies en bespaar op uw inkoop!