Haarnetjes en operatiemutsen

Haarnetjes en operatiemutsen

De tandartsbenodigdheden in uw praktijk zijn niet compleet zonder haarnetjes. Haarnetjes worden ook wel operatiemutsen genoemd, maar niet in de tandartspraktijk, want daar worden geen echte operaties uitgevoerd. Het gebruik van een haarnetje of operatiemuts is zeker een must om hygiënisch te werk te gaan. Hierdoor voorkomt u dat tijdens de behandeling van uw patiënten bacterie overdracht plaatsvindt. Het draagcomfort van onze haarnetjes vinden wij zeer belangrijk, onze haarnetjes kunt u gemakkelijk voor langere tijd blijven dragen zonder last te krijgen van een knellend gevoel.

Welk haarnetje heb ik nodig?

Onze operatiemutsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar belangrijker: ook in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er haarnetjes met een elastieken rand of strik koordjes. Het grote verschil is dat een haarnetje is dat deze het gehele haar bedekt. bij een haarnetje dat bevestigd wordt met strikjes, is dit minder. Ook kan een haarnetje met elastiek iets sneller worden opgezet en hoef je geen strik handeling uit te voeren. Een haarnetje met strikjes is dan weer wel geheel op uw eigen hoofd af te stellen. Uiteindelijk maakt het niet uit welk haarnetje u gaat gebruiken, deze bieden altijd de optimale pasvorm.

Haarnetjes bestellen bij Mr Dental Supplies

Mr Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop aan tandheelkundige professionals en heeft een uitgebreid assortiment tandartsbenodigdheden. Alle producten zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar. Voor grote bestellingen hanteren wij groothandel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €75. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental Supplies en bespaar op uw inkoop!