Haarnetjes en operatiemutsen - elastiek

Filters
Haarnetjes - Wit - 100 stuks
100 non woven (PP) wegwerp haarnetjes in universele pasvorm
€2,99
Haarnetjes - Blauw - 100 stuks
100 non woven (PP) wegwerp haarnetjes in universele pasvorm
€2,99
Haarnetjes en operatiemutsen - elastiek

De inventaris van uw tandartspraktijk is niet compleet zonder haarnetjes en operatiemutsen. De haarnetjes en operatiemutsen van Mr Dental Supplies zijn ademend en waterafstotend. Zo kunt u lange tijd aan het werk zonder dat uw hoofd warm of zweterig wordt. Door de flexibele pasvorm voorkomt u een knellend gevoel. Zo kunt u hygiënisch en comfortabel te werk gaan.

Welk haarnetje heb ik nodig? 

Onze haarnetjes zijn in verschillende kleuren en maten beschikbaar. Het elastiek zorgt ervoor dat het haarnetje makkelijk op en af te zetten is, zonder dat u erover hoeft na te denken. 
We merken dat mensen met lange haren of een knotje vaak problemen ervaren met het dragen van haarnetjes. Precies voor die mensen hebben we de maten 53 en 60 cm toegevoegd aan ons assortiment. Zo kunnen zij ook ongehinderd en comfortabel hun werk uitvoeren. 


Haarnetjes en operatiemutsen bestellen bij Mr Dental Supplies

Mr Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop aan tandheelkundige professionals en heeft een uitgebreid assortiment tandartsbenodigdheden. Alle producten zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar. Voor grote bestellingen hanteren wij groothandel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental Supplies en bespaar op uw inkoop!