Facial tissues

Filters
Facial tissues
2-laags Facial tissues 100 tissues per doosje. Afmetingen doosje: 23,5 cm. x 11,5 cm. x 5 cm. (LxBxH)
€1,35
Facial tissues

Het gebruik van facial tissues bestaat al eeuwenlang. Vroeger werd een zacht stuk stof of papier gebruikt voor het wegwerken van kleine deeltjes vuil in het gezicht. Bijvoorbeeld het snuiten van je neus. Deze stukken werden altijd maar eenmalig gebruikt. Zo zijn ook facial tissues ontstaan. Een aangenaam stuk papier waarmee vuil eenvoudig kan worden weggewerkt.

Mr. Dental Supplies helpt u graag aan een compleet assortiment disposables. Naast facial tissues bieden wij meerdere vormen van hygiëne papier aan zoals papieren vouwhanddoeken en poetsrollen.

De voordelen van facial tissues

Het meest belangrijke voordeel van facial tissues is de hygiëne. Ook zijn er mensen die het fijn vinden om een zakdoek te gebruiken. Het nadeel hiervan is echter dat vuil en dus ook bacteriën zich in de zakdoek kunnen ophopen. Wanneer de zakdoek meerdere keren wordt gebruikt zorgt dit alleen maar voor verspreiding van deze bacteriën wat je natuurlijk het liefst wilt voorkomen.

In veel branches is het belangrijk om viezigheid zo snel mogelijk te kunnen wegwerken en af te rekenen met bacteriën. Het gebruik van facial tissues kan hierbij helpen. Naast hygiëne brengen facial tissues ook een stukje comfort met zich mee. WC- en keukenpapier lijken misschien hetzelfde maar hebben een veel ruwere structuur. Hierdoor kunnen huidirritaties ontstaan.

Facial tissues bestellen bij Mr. Dental Supplies!

Alle producten die wij aanbieden op onze website kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Zo dragen wij eraan bij om zoveel mogelijk klanten te voorzien van de juiste benodigdheden zoals facial tissues. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruiksvriendelijkheid, gemak en vooral hygiëne.

Bestelt u meerdere aantallen van één product? Dan bieden wij u graag staffelkorting aan met groothandelsprijzen. Zo kunt u meer besparen bij het bestellen van meer producten. Daarbij komt een gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Doe uw voordeel bij Mr. Dental Supplies en bestel vandaag nog!