Poetsrollen

Filters
Geen producten gevonden...
Poetsrollen

Poetsrollen zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Ook zijn er tal van webshops die deze producten aanbieden. Door het ruime aanbod kan het soms lastig zijn om te kiezen welk product het juiste is. Bij Mr. Dental Supplies helpen wij u graag bij het maken van deze keuze. De papieren poetsrollen in ons assortiment zijn uiterst geschikt om hardnekkig vuil schoon te maken. Als bijdrage aan de algemene hygiëne in uw praktijk mag een poetsrol niet ontbreken.

Daarnaast zullen er meerdere vormen van hygiëne papier nodig zijn in uw praktijk zoals papieren handdoeken. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Beschikt u nog niet over een poetsrol dispenser? Mr. Dental Supplies helpt u graag verder.

Waarvoor kan ik papieren poetsrollen gebruiken?

De juiste poetsrol brengt een aantal voordelen met zich mee. Het reinigen van uw apparatuur en interieur wordt namelijk een stuk efficiënter en effectiever. Het papier absorbeert namelijk vocht maar blijft wel sterk wanneer het vochtig is. De hygiëne in uw praktijk achtten wij zeer belangrijk. Het gebruik van een poetsrol zorgt daarom voor dat vuil geen kans krijgt zich te verspreiden. Dit is wel het geval met een poetsdoek die meerdere keren gebruikt wordt.

Verder kunt u zelf bepalen hoeveel papier u nodig heeft en dit afscheuren. Het papier kan ook meerdere doeleinden vervullen, denk bijvoorbeeld ook aan het drogen van handen. U scheurt altijd een schoon stuk af en gooit deze na gebruik weg. Zo blijft de hygiëne in tact.

Welke poetsrol heb ik nodig?

De keuze is reuze. Dat maakt het soms lastig om te kiezen. Het verschil tussen de meeste poetsrollen zit in de kwaliteit van het papier en de lengte van de rol. Het papier kan bijvoorbeeld 1 of 2 laags zijn en het soort papier kan verschillen. Bij Mr. Dental Supplies kunt u kiezen voor een bundel. Hiermee haalt u direct een voorraad in huis en scoort u extra voordeel.

Poetsrollen bestellen bij Mr Dental Supplies

Mr Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop aan tandheelkundige professionals en heeft een uitgebreid assortiment poetsrollen. Alle producten zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar. Voor grote bestellingen hanteren wij groothandel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental supplies en bespaar op uw inkoop!