Poetsrollen

Mini rol
120 meter 1 laags kokerloze mini rol
1 doos bevat 12 kokerloze mini rollen
€28,95
(€35,03 Incl. btw)
Midi rol
275 meter 1 laags kokerloze midi rol
1 doos bevat 6 kokerloze midi rollen
€31,95
(€38,66 Incl. btw)
Mini rol embossed
120 meter 1 laags kokerloze mini rol embossed papier
1 doos bevat 12 kokerloze mini rollen
€25,95
(€31,40 Incl. btw)
Midi rol embossed
280 meter 1 laags kokerloze midi rol embossed papier
1 doos bevat 6 kokerloze midi rollen
€27,95
(€33,82 Incl. btw)
Poetsrollen

De papieren poetsrollen van Mr Dental Supplies zijn uitermate geschikt voor het schoonmaken van hardnekkig vuil. Hygiëne is een van de belangrijkste onderdelen van uw praktijk of ruimte. Wij bieden daarom een uitgebreid assortiment hygiëne papier en poetsrollen om uit te kiezen. Zo kunt u kiezen uit Mini en Midi rollen van verschillende lengtes.

 

Wat zijn de voordelen van Poetsrollen?

De juiste poetsrol heeft verschillende voordelen. Reinigingstaken worden een stuk efficiënter en effectiever doordat het papier goed absorbeert en sterk blijft wanneer het vochtig wordt. Daarnaast kunt u dankzij de poetsrollen van Mr Dental Supplies precies de hoeveelheid papier afscheuren die u nodig heeft. Tot slot blijft de hygiëne optimaal gewaarborgd doordat u het papier na gebruik weggooit.

 

Poetsrollen bestellen bij Mr Dental Supplies?

Mr Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop aan tandheelkundige professionals en heeft een uitgebreid assortiment tandartsbenodigdheden. Alle producten zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar. Voor grote bestellingen hanteren wij groothandel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €75. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental supplies en bespaar op uw inkoop!