Vouw handdoeken

Filters
Z-vouw handdoeken - 2 laags - 24 x 21 cm.
Door de Z-vouw hangt er altijd een handdoekje klaar in de dispenser
20 bundels van 160 vellen
€33,95
Mr. Dental Supplies
Multifold handdoeken - 2 laags - 32 x 20,6 cm.
doordat de Multifold handdoekjes uit 2 laags verlijmd papier bestaan zijn deze zeer absorberend 32 x 20,6 cm.
25 bundels van 120 vellen
€35,95
Mr. Dental Supplies
Multifold handdoeken - 2 laags - 24 x 20,6 cm.
doordat de Multifold handdoekjes uit 2 laags verlijmd papier bestaan zijn deze zeer absorberend 24 x 20,6 cm.
25 bundels van 150 vellen
€44,95
Vouw handdoeken

Een van de producten die absoluut niet mag ontbreken aan uw praktijk zijn papieren handdoeken of vouwhanddoeken. Om die reden mag dit product ook zeker niet ontbreken in het assortiment van Mr. Dental Supplies. Bij ons kunt u namelijk terecht voor een breed scala aan papieren handdoeken. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit z-vouw, interfold en multifold vouwhanddoeken. Daarnaast komen deze varianten vaak in zowel 2 of 3-laags papier. Vul uw dispenser aan en zorg voor een voorraad zodat u nooit meer zonder komt te zitten. Met de bundels van Mr. Dental Supplies maakt u ook nog een voordelige keuze.

Uw praktijk direct compleet maken? Bij ons kunt u ook terecht voor andere vormen van hygiëne papier. Mocht u nog geen dispensers in uw praktijk hebben maar dit wel willen, kijk dan eens tussen onze handdoekdispensers.

Waarom papieren vouwhanddoeken bestellen?

Als de vergelijking wordt gemaakt met een handdoek van textiel komen er een aantal voordelen naar voren. De belangrijkste hiervan is hygiëne. Hetgeen wat voor een professional ook hoog in het vaandel zal staan. Een handdoek van textiel wordt namelijk door iedereen opnieuw gebruikt terwijl een papieren handdoek schoon uit de dispenser komt. Deze kan na afloop de prullenbak in. Dit proces is tot slot ook een stuk sneller.

Vaak wordt er ook gedacht om voor een luchtdroger te kiezen. Hier is immers geen fysiek product aanwezig waarmee de handen worden afgedroogd. Het probleem van luchtdrogers is echter dat er vuil ophoopt in het apparaat. Dit wordt vervolgens op de handen van de gebruiker geblazen. De keuze voor papieren vouwhanddoeken is daarom, volgens ons, het best.

Papieren handdoeken en vouwhanddoeken bestellen bij Mr Dental Supplies

Mr Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop aan tandheelkundige professionals en heeft een uitgebreid assortiment papieren handdoeken. Alle producten zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar. Voor grote bestellingen hanteren wij groothandel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental supplies en bespaar op uw inkoop!