Handdoek dispensers

Filters
Geen producten gevonden...
Handdoek dispensers

Heeft u een of meerdere sanitaire ruimtes? Of heeft u regelmatig een handdoek of papier nodig om uw handen te drogen? Dan mag een handdoekdispenser niet ontbreken aan uw praktijk, toilet of werkplaats. Een gedegen handdoekdispenser is een stuk hygiënischer voor u, uw collega’s en uw cliënten. Vooral in tijden waarin het belangrijk is om ruimtes zo in te richten dat er een optimale hygiëne wordt gehanteerd mag deze dispenser niet ontbreken.

Mr. Dental Supplies heeft al langere tijd ervaring met dispensers. Vanuit dit perspectief is er een product ontwikkeld en helpen wij u graag aan een geschikte handdoekdispenser.

De voordelen van een handdoekdispenser

Een rolhanddoek of een handdoek van stof zijn een stuk minder hygiënisch waardoor bacteriën zich sneller en eenvoudiger kunnen verspreiden. Dit wilt u natuurlijk koste wat kost voorkomen. Het grootste en misschien wel belangrijkste voordeel van een handdoekdispenser is dat de doekjes na gebruik rechtstreeks de prullenbak in kunnen. In tegenstelling tot de andere handdoeken die door meerdere personen gebruikt worden.

Daarnaast heeft Mr. Dental Supplies goed gelet op het gebruiksgemak. Middels een universele sleutel is de dispenser zeer eenvoudig open te maken en af te sluiten. Op deze manier kan het product alleen worden geopend door degene met de sleutel. Verder is het bijvulsysteem zo gemaakt dat bijvullen kinderspel wordt.

De handdoekdispensers van Mr. Dental Supplies

In ons assortiment kunt u terecht voor verschillende varianten. Beide varianten zijn gemaakt van semi transparant kunststof in de kleur wit. Verder raden wij u aan te achterhalen welke doekjes u gebruikt of wilt gebruiken. Deze verschillen namelijk van vouwsysteem. Wij hebben dispensers die geschikt zijn voor Multifold en C-fold of voor Interfold en Z-fold. Weet u niet precies welke dispenser u nodig heeft? Aarzel niet om het ons te vragen!

Handdoekdispensers bestellen bij Mr. Dental Supplies!

Alle producten die wij aanbieden op onze website kunnen direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Zo dragen wij eraan bij om zoveel mogelijk praktijken te voorzien van de juiste benodigdheden zoals handdoekdispensers. Ook kunt u bij ons terecht voor alle papierdispensers waaronder bijvoorbeeld poetsrol dispensers. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruiksvriendelijkheid en gemak. 

Plaatst u een bestelling met meerdere producten? Dan bieden wij u graag staffelkorting aan met groothandelsprijzen. Zo kunt u meer besparen bij het bestellen van meer producten. Daarbij komt een gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Doe uw voordeel bij Mr. Dental Supplies en bestel vandaag nog!