Hygiëne papier

Hygiëne papier

Hygiënepapier is een product dat in praktijken behoort tot de meest gebruikte. Dat is natuurlijk niet zonder reden want dit product zorgt ervoor dat de hygiëne in tact blijft. Daarnaast is het een feit dat papier in vele vormen te vinden is en als wegwerpproduct gebruikt dient te worden. Of het nu gaat om facial tissues of toiletpapier, het assortiment van Mr. Dental Supplies zorgt ervoor dat uw praktijk weer compleet is. Verder kunt u terecht voor poetsrollen, vouwhanddoeken maar ook voor papierdispensers. Wij helpen u graag verder.

De voordelen van hygiënepapier

Dat het grootste en misschien wel belangrijkste voordeel van hygiënepapier hygiëne is, dat is waarschijnlijk wel duidelijk. Maar waarom dit zo belangrijk is, is misschien nog niet duidelijk. Het kan voorkomen dat tijdens behandelingen er viezigheid weg spat. Om ervoor te zorgen dat deze viezigheid niet op zere plekken komt en zonder problemen opgeruimd kan worden heeft u papier nodig. Daarnaast is dit een relatief goedkope maar eenvoudige oplossing om dit tijdens dit proces te gebruiken. Ook zijn de producten zo gemaakt dat deze eenvoudig en eenmalig gebruikt kunnen worden. Na gebruik kunt u het product weggooien.

De verschillende soorten hygiënepapier

Zoals eerder genoemd bestaat hygiënepapier in verschillende vormen. In het assortiment van Mr. Dental Supplies kun je een groot deel van deze vormen vinden. Een aantal lichten we toe.

Toiletpapier

Belangrijk voor de ervaring van uw patiënten en bezoekers. Toiletpapier kunt u bij Mr. Dental Supplies inkopen zodat u een voorraad heeft en niet zonder komt te zitten.

Vouw handdoeken

Papieren vouw handdoeken zijn uiterst geschikt op meerdere plekken in uw praktijk. Overal waar een kraan is, horen ook handdoeken. Papieren handdoeken hebben als voordeel dat deze een stuk hygiënischer zijn dan stoffen handdoeken. 

Poets- en bankrollen

Een uitgebreidere versie van handdoeken zijn onze poetsrollen. Deze zijn bestemd voor plekken waar vaak veel papier gebruikt wordt voor schoonmaak. Voor het afdekken van een onderzoeksbank kunt u terecht bij onze bankrollen.

Facial tissues

Facial tissues zijn tissues die komen in een handige box van 100 stuks. Hiermee kunt u snel en eenvoudig hygiënepapier gebruiken. De box kan overal neer worden gezet.

Hygiënepapier bestellen bij Mr Dental Supplies

Mr Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop aan tandheelkundige professionals en heeft een uitgebreid assortiment tandartsbenodigdheden. Alle producten zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar. Voor grote bestellingen hanteren wij groothandel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental supplies en bespaar op uw inkoop!