Wattenrollen

Filters
Tijdelijk niet leverbaar
Wattenrollen Premium Nr. 3 - 300g.
Wattenrollen Premium Nr. 3 - 300g.
Premium wattenrollen Nr. 3
12 x 38 mm. in een 300 grams verpakking.
€3,75
Tijdelijk niet leverbaar
Wattenrollen Premium Nr. 2 - 300g.
Wattenrollen Premium Nr. 2 - 300g.
Premium wattenrollen Nr. 2
10 x 38 mm. in een 300 grams verpakking.
€3,75
Wattenrollen

Verzeker uzelf van wattenrollen van een uitstekende kwaliteit. Wattenrollen zijn zeer geschikt bij de drainerende fase tijdens conserverende- en prothetische behandelingen. Een product dat dus zeker niet mag missen in uw tandartspraktijk. Wij helpen namelijk graag om iedere praktijk te voorzien van alle benodigde disposables.

 

Wat zijn de voordelen van Wattenrollen?

De wattenrollen van Mr. Dental Supplies zijn sterk absorberend en van zeer goede kwaliteit. De premium wattenrollen zijn gemaakt van 100% puur katoen en vallen in klasse A. Daarnaast is het zeer vervelend wanneer wattenrollen uit elkaar vallen tijdens gebruik. Onze wattenrollen absorberen tot 10 keer het eigen gewicht en behoud zijn vorm. Ideaal voor drainage en drukfixatie. 

 

Wattenrollen bestellen bij Mr Dental Supplies

Mr Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop aan tandheelkundige professionals en heeft een uitgebreid assortiment tandartsbenodigdheden. Alle producten zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar. Voor grote bestellingen hanteren wij groothandel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental supplies en bespaar op uw inkoop!