Dispensers

Dispensers

Dispensers bestaan in vele verschillende soorten en maten met elk een eigen toepassing. Bijna in elke praktijk of sanitaire ruimte kun je een dispenser vinden, of dat nou voor handzeep of papier is. Deze zijn namelijk enorm handig wanneer je een voorraad papier wilt bewaren op de plaats van de dispenser. Daarnaast is het een stuk hygiënischer om (bijna) contactloos je handen te kunnen wassen en drogen dan dat iedereen dezelfde onderdelen aan moet raken. Tot slot laat een dispenser uw ruimte een stuk schoner uitzien.

De voordelen van een dispenser

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u een dispenser moet aanschaffen. In een praktijk kan het een opgeruimde en overzichtelijke uitstraling geven. Daar waar u waarschijnlijk meerdere keren per dag gebruik maakt van de inhoud van uw dispenser kan het al snel rommelig worden. Zoals eerder benoemd is ook hygiëne een belangrijk onderdeel. Een papier dispenser zorgt er namelijk voor dat er geen bacteriën worden overgedragen. Maar ook applicators, wattenrollen en barrière folie kun je kwijt in een passende dispenser. Dit brengt een stukje gemak met zich mee doordat u als behandelaar gemakkelijk nieuwe, schone disposables kunt gebruiken. Bij Mr. Dental Supplies kun je terecht voor diverse soorten zodat u altijd een passende dispenser toe kan voegen aan uw praktijk of toiletruimte.

Uw dispensers bestellen bij Mr. Dental Supplies!

Alle producten die wij aanbieden op onze website kunnen direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Zo dragen wij eraan bij om zoveel mogelijk praktijken te voorzien van de juiste benodigdheden of disposables. Plaatst u een bestelling met meerdere producten? Dan bieden wij u graag staffelkorting aan met groothandelsprijzen. Zo kunt u meer besparen bij het bestellen van meer producten. Daarbij komt een gratis verzending bij bestellingen vanaf €125.

Doe uw voordeel bij Mr. Dental Supplies en bestel vandaag nog. Onze producten eerst beter leren kennen? Maak gebruik van ons gratis proefpakket!