Disposables

Disposables

Mr. Dental Supplies heeft een zeer breed en divers assortiment waarin u alle benodigde disposables kunt vinden. Onze disposables zijn allen geschikt ter ondersteuning bij de behandeling van patiënten. Daarnaast kunt u de disposables gebruiken voor andere soorten werkzaamheden waarbij de hygiëne van uzelf en uw naasten zeer belangrijk is. Wij begrijpen dat het gebruik van kwalitatief goede disposables belangrijk is voor een zo goed en veilig mogelijke behandeling.

Uw benodigdheden

Dankzij het ruime assortiment kunt u bij ons terecht voor al uw benodigdheden voor onder andere tandheelkundige professionals zoals wegwerphandschoenen, beschermbrillen, haarnetjes en operatiemutsen en nog veel meer. Alles wat u in uw praktijk nodig heeft kunt u bij ons vinden en is eenvoudig te bestellen. Overigens waarborgen wij altijd een hoge kwaliteit van onze producten. Een team professionals test onze producten uitvoerig voordat deze worden toegevoegd aan ons assortiment.

In een praktijk gaan er enorm veel disposables doorheen om te voldoen aan de eisen van de gezondheidszorg. Daarnaast heeft de hygiëne in bijna alle praktijken een hoge prioriteit. Veel benodigdheden voor onder andere tandheelkundige professionals zullen na eenmalig gebruik al weggegooid moeten worden. Denk aan drinkbekers, hygiëne papier en hoofdsteunzakken. Omdat er zoveel disposables nodig zijn bieden wij bij Mr. Dental Supplies een staffelkorting die kan oplopen tot wel 44%.

Uw disposables bestellen bij Mr. Dental Supplies!

Naast de staffelkorting die wij aanbieden bij grote bestellingen beschikken de disposables bij Mr. Dental Supplies over een scherpe prijs. Wij dragen er graag aan bij uw praktijk te voorzien van de beste kwaliteit voor een zo voordelig mogelijke prijs. Het is niet voor niets dat Mr. Dental Supplies met een 9,3/10 beoordeelt wordt door meer dan 3400 klanten. Dankzij onze groothandelsprijzen kunt u meer besparen bij het bestellen van meerdere producten tegelijkertijd en worden uw bestellingen vanaf €125-, gratis bezorgd. Bent u nog niet helemaal overtuigd of twijfelt u nog? Leer onze producten beter kennen door gebruik te maken van ons gratis proefpakket.

Plaats vandaag nog vóór 14:00 uw bestelling en uw producten worden de eerstvolgende dag verzonden!