Latex Handschoenen

Filters
sale
Latex handschoenen - ongepoederd - wit
Latex handschoenen - ongepoederd - wit
100 ongepoederde latex onderzoekshandschoenen verkrijgbaar in de maten S, M en L
€5,19 €4,79
(€5,80 Incl. btw)
Latex Handschoenen

Latex handschoenen worden gemaakt van natuurlijke rubber. Dit rubber wordt gewonnen uit rubberbomen in Brazilië. Ze zijn erg populair voor zowel medische als industriële toepassingen vanwege de hoge mate van bescherming die ze bieden. Latex handschoenen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor schoonmaakklussen of in de (professionele) keuken.

Wanneer latex handschoenen gebruiken?

Handschoenen worden voornamelijk gedragen voor bescherming. Latex handschoenen zijn erg stevig waardoor ze niet snel scheuren. Daarnaast voelt een latex handschoen comfortabel aan en zijn ze erg flexibel. De handschoen vormt een laagje tussen uw huid en het voorwerp dat u aanraakt. Met een latex handschoen blijft de tastgevoeligheid echter erg hoog. Latex handschoenen kunt u beter niet gebruiken wanneer u werkt met olie of vet. Deze stoffen kunnen de handschoen aantasten waardoor de bescherming vermindert. Wanneer u allergisch bent voor latex kunt u een andere soort handschoen gebruiken. Bij Mr. Dental Supplies kunt u naast latex handschoenen ook terecht voor nitril- en vinyl handschoenen.

Latex handschoenen poedervrij

Sommige latex handschoenen zijn gepoederd. Vaak is dit poeder maiszetmeel. Het voordeel van een gepoederde handschoen is dat ze iets gemakkelijker aan en uit te trekken zijn. Het grote nadeel is dat het poeder op het oppervlak dat u aanraakt terecht kan komen. Voor sommige doeleinden is dit geen probleem. Echter is het in bijvoorbeeld de keuken of in een tandartsenpraktijk aan te raden om latex handschoenen poedervrij te gebruiken.

Latex handschoenen kopen bij Mr. Dental Supplies!

Alle producten die wij aanbieden op onze website kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Zo dragen wij eraan bij om zoveel mogelijk klanten te voorzien van de juiste benodigdheden zoals latex handschoenen. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruiksvriendelijkheid, gemak en vooral hygiëne.

Mr. Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop en heeft een uitgebreid assortiment. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Bij bestellingen van meerdere aantallen van één product hanteren wij staffel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental supplies en bespaar op uw inkoop!