Desinfecterende handgel

Filters
Geen producten gevonden...
Desinfecterende handgel

Maak uw tandartsbenodigdheden compleet en voorzie uw praktijk van onze desinfecterende handgel met een antibacteriële werking. Daarnaast is onze kwalitatieve handgel ook geschikt voor niet professioneel gebruik. De producten komen in verschillende uitvoeringen zodat u altijd en overal een handige verpakking bij de hand heeft om uw handen te desinfecteren. Wij raden sterk aan de handgel alleen te gebruiken wanneer noodzakelijk.

Wat zijn de voordelen van desinfecterende handgel?

Door de handige uitvoeringen van onze handgel zijn deze makkelijk te gebruiken. De handgel is een gebruiksklare vloeistof, deze moet onverdund gebruikt worden voor een optimaal resultaat. Daarnaast hoeft u uw handen niet te wassen of te drogen dankzij de sneldrogende werking. Eenmalig gebruik trekt binnen 30 seconden in waardoor u niet belemmerd wordt in uw dagelijkse bezigheid. 

Hoe gebruikt u de desinfecterende handgel?

Gebruik de desinfecterende handgel alleen op zichtbaar schone- en droge handen wanneer noodzakelijk.

  • Breng ongeveer 6 milliliter voor beide handen samen (3 maal knijpen bij gebruik van de fles en 4 maal pompen bij gebruik van de pomp)
  • Wrijf de handgel minimaal 30 seconden grondin in en zorg ervoor dat alle huidplooien goed geraakt worden
  • Zorg ervoor dat de handgel uw handen vochtig blijft houden tijdens de inwerktijd
  • Laat daarna uw handen kort drogen

Bij deze methode heeft u geen water nodig. Wilt u liever gebruik maken van handschoenen? Bekijk hier onze collectie wegwerphandschoenen.

Desinfecterende handgel bestellen bij Mr Dental Supplies

Mr Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop aan tandheelkundige professionals en heeft een uitgebreid assortiment tandartsbenodigdheden. Alle producten zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar. Voor grote bestellingen hanteren wij groothandel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr Dental supplies en bespaar op uw inkoop!

Handontsmetting kopen

Onderweg of op uw werkplek snel en handig uw handen ontsmetten? Bij Mr. Dental Supplies kunt u handontsmetting kopen in grote en kleine verpakkingen. Zo bent u altijd verzekerd van het juiste formaat.

Ontsmettingsmiddel

Ons ontsmettingsmiddel is uitvoerig gecontroleerd voordat het aan onze shop is toegevoegd. Het middel is handig voor onderweg en zowel geschikt voor professioneel als niet-professioneel gebruik.

Antibacteriële handgel

Ook wordt desinfecterende handgel wel eens antibacteriële handgel genoemd. Beide kunt u vinden in ons assortiment. Zo zorgt u ervoor dat bacteriën, schimmels en virussen geen kans maken. 

Handgel met alcohol

Onze handgel met alcohol bevat een alcoholpercentage van maar liefst 70%. Voor het doeltreffend schoonmaken van de handen raden wij dit sterk aan. Onze producten komen in een draagbare tube, een pompflacon of een 5 liter verpakking.