Bankrollen

Filters
Onderzoeksbankpapier - 2 laags - 50 cm. x 50 m.
Ideaal voor het afdekken van onder andere een onderzoeksbank. Voorkomt doorlekken van vloeistoffen.
per rol
€4,45
Euro products
Euro Products Onderzoekstafelpapier: 2-Laags, 100% Cellulose
Ons Euro Products onderzoekstafelpapier biedt hoogwaardige kwaliteit met een zachte, maar toch sterke textuur. Gemaakt van 100% cellulose in een heldere witte kleur, is dit tafelpapier ideaal voor hygiënische toepassingen.
€4,99
Bankrollen

Onderzoekbankpapier wordt in veel praktijken veelvuldig gebruikt. Het wordt ook wel ligbank papier of patiënt onderlegger genoemd. Het is een grote rol papier waarvan gemakkelijk stukken gescheurd worden om de behandeltafel af te dekken.

Bij Mr. Dental Supplies bent u aan het juiste adres voor vele soorten disposables die voorzien in de verzorging van een hygiënische omgeving. Zo kunt u bij Mr. Dental Supplies bijvoorbeeld ook terecht voor hoofdsteunzakken en wegwerp schorten.

De voordelen van onderzoekbankpapier

Onderzoekbankpapier draagt op verschillende manier bij aan de kwaliteit van uw praktijk. Het zorgt voor:

  1. een hygiënische omgeving
  2. een vertrouwd gevoel bij de patiënt
  3. een efficiënte manier van werken
  4. comfort

Onderzoekbankpapier is een snelle en efficiënte manier om de behandelbank schoon te houden. Onderzoekbankpapier laat de patiënt in één oogopslag zien dat u een veilige omgeving belangrijk vind. Dit draagt bij aan een vertrouwd en gerust gevoel. Onderzoekbankpapier is verkrijgbaar in rollen met geperforeerde scheurranden, waardoor het papier gemakkelijk te vervangen is na ieder consult. Na gebruik kan het papier gemakkelijk in de prullenbak gedeponeerd worden. Naast hygiënische redenen levert het papier een groot comfort voor uw patiënt. Het papier voelt prettig aan wanneer men erop ligt. Daarnaast beschermt het de kleding van uw patiënt.

Tweelaags onderzoekbankpapier

Voor meer hygiëne en comfort adviseren wij het gebruik van tweelaags onderzoekbankpapier. Het tweelaagse papier is opgebouwd uit kwalitatief papier en polyethyleen. Deze combinatie zorgt ervoor dat er geen vloeistoffen doorlekken. Ook is de kans dat het tweelaagse papier scheurt een stuk kleiner.

Onderzoekbankpapier bestellen bij Mr. Dental Supplies

Mr. Dental levert rechtstreeks vanuit de webshop en heeft een uitgebreid assortiment tandartsbenodigdheden. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Bij bestellingen van meerdere aantallen van één product hanteren wij staffel kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €125. Bestelt u meerdere producten? Dan bespaart u ook meer geld. Bestel vanaf nu bij Mr. Dental Supplies en bespaar op uw inkoop!