Bestellen en betalen is super eenvoudig en kan op verschillende manieren klik op de onderstaande uitschuif velden voor meer informatie.

Via de webshop

Uiteraard kunt u zelf uw bestelling plaatsen in de webshop. Wij raden u aan om u aan te melden zodat u ook uw bestellingen kunt bekijken en eenvoudig opnieuw kunt bestellen.

Telefonisch

Indien gewenst kunnen wij uw bestelling ook telefonisch aannemen. Ons telefoonnummer is: +31 45 850 0355

Per mail

U kunt uw bestelling per mail sturen naar: [email protected]

Via de chat

In onze webshop is een chatfunctie aanwezig. U kunt via deze functie naast het stellen van vragen ook een bestelling plaatsen.
Wanneer we niet aanwezig zijn in de chat kunt u uw mailadres achterlaten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Mollie is de betaalpartner van Mr. Dental Supplies.
Zij zorgen ervoor dat u op een veilige en eenvoudige manier kunt betalen.

Betalen op rekening (zakelijke klanten)

Als u kiest voor betalen op rekening dan ontvangt u bij uw bestelling een factuur welke u binnen 30 dagen dient te betalen. Deze betaalmethode is gratis.

 Automatische incasso (zakelijke klanten)

Wanneer u voor het eerst een bestelling plaatst via deze betaalmethode sturen we u een betaallink waarmee de betaling via IDeal voldaan kan worden deze betaling geldt tevens als mandaat. Waardoor we toekomstige bestellingen automatisch kunnen incasseren.

Als u voor het eerst deze betaalmethode kiest nemen wij contact op om uitleg te geven en eventuele vragen te beantwoorden. Deze betaalmethode is gratis.

 iDEAL

Eenvoudig en veilig betalen via uw eigen bank. iDEAL is de betaalmethode die het in Nederland mogelijk maakt om direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Nederlandse banken. Deze betaalmethode is gratis.

Klarna achteraf betalen Klarna Achteraf betalen (particuliere klanten)

Via Klarna Achteraf betalen bieden we onze particuliere klanten de mogelijkheid om binnen 30 dagen na de aankoop te betalen. Op deze betaalmethode zijn de voorwaarden van Klarna van toepassing. Klik hier om de voorwaarden in te zien en/of te downloaden.
Voor deze betaalmethode brengen we kosten in rekening:
€ 0,85 + 2,7% van het orderbedrag. (dit zijn kosten die wij afdragen aan onze betaalpartner Mollie)

Bancontact Bancontact

Klanten uit België kunnen makkelijk en veilig betalen via Bancontact / MisterCash de online betaalmethode voor onze bezoekers uit België welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank. Deze betaalmethode is gratis.

Belfius Belfius Direct Net

Voor klanten van de Belgische bank Belfius is het tevens mogelijk om gebruik te maken van Belfius Direct Net. Hiermee is het mogelijk om mobiele betalingen snel te verrichten  door een QR-code te scannen. Betalingen die verricht worden via een desktop vereisen het gebruik van een reader/scanner.
Deze betaalmethode is gratis.

KBC/CBC KBC/CBC

Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt. Het is mogelijk om te betalen door een QR-code te scannen. Tevens bied deze betaalmethode de mogelijkheid om achteraf te betalen. Deze betaalmethode is gratis.